Idź do strony: 1

• Autor
  • Wiadomość
Jestem ciekawa jak oceniacie 100 dni rządów Tuska?
Uwazam mimo wszystko te 100 dni za udane. Tusk przyjal metode malych kroczkow i sukcesywnie realizuje to co obiecal. Oby tak dalej
To Tuska ma jakąś metodę w ogóle? Bo jakoś nie zauważyłem, żeby oni cokolwiek w rządzie robili. Tusk albo wyjeżdża albo gra w piłkę.
Kiedyś Marcinkiewiczowi zarzucano, że nic nie robi zajmuje sie tylko medialnym wizerunkiem i było w tym dużo prawdy, jednak teraz Tusk to już przekracza samego siebie, nie wiele zrobił w ciągu tych 100 dni. Samo trwanie to strata czasu, dla Polski.
Wiecej o plusach i minusach rządu Tuska u mnie na blogu, zapraszam na http://polskainietylko.salon24.pl

Marcinez Marzeda napisal(a):

Uwazam mimo wszystko te 100 dni za udane. Tusk przyjal metode malych kroczkow i sukcesywnie realizuje to co obiecal. Oby tak dalej

Jakiś konkret?
Słychać głosy, ze odkąd ekipa Tuska zaczęła rządzić jest o wiele spokojniej. Czy tylko aby nie za spokojnie...? Mam wrażenie, że oni nic nie robią, ciężko się im odnaleźć na nowych stanowiskach. Rządzenie ich zdecydowanie przerosło. To przykre, bo wielu naprawdę spodziewało się dobrych zmian.

Idź do strony: 1

Wydruk ze strony www.blogbox.com.pl